El camí de ronda de S'Alguer s'ha reobert

Ja es pot tornar a caminar pel camí de ronda de s'Alguer. S'ha reobert el tram de camí de ronda a l'alçada de s'Alguer després que hagin enllestit els treballs d'arranjament. Es tracta d'un pas de 30 metres que des del 2013 estava tancat al trànsit de les persones per motius de seguretat a causa de la seva afectació per esllavissament de terres
This text will be replaced
Des de llavors s'havia de baixar fins a la platja de s'Alguer Petit, passant per davant les barraques i enllaçant amb la continuïtat del camí de ronda que condueix a la platja de Castell, per un costat, i a s'Alguer Gran per l'altra.
 
Les obres s'han basat en enderrocar i netejar la zona afectada pels esllavissaments i la posterior ubicació de gabions de sorra que han estabilitzat el terreny i per on s'ha tornat a fer passar el camí. 
 
Durant els darrers anys l'ajuntament havia reclamat de manera reiterada que costes de l'estat posés una solució a aquest tram de camí de ronda. Finalment l'administració estatal va permetre que fos l'ajuntament qui executés aqustes obres que han possibilitat habilitar de nou el pas segur de vianants en aquest espai. Les obres han tingut un cost de prop de 30.000 euros.