El Llagostera rep el València Mestalla en un partit clau per les aspiracions de Play-Off

En terra de ningú, novè,  sumar tres punts o cap és la diferència que et separa de mirar cap amunt o cap avall. Després de la dura derrota contra el Llevant, el Llagostera té clar que el partit contra el València Mestalla és clau per enganxar-se als llocs de Play Off.

L'equip no ha començat la temporada com volia. Molt irregular, ha encadenat partits boníssims amb naufragis incomprensibles i ara mateix es troba a la zona de la classificació. Aquella en la que veus lluny la part de dalt però si et descuides pots caure a l'infern.

El filial del València és un equip muntat per pujar a Segona Divisió A. Com la majoria de filials aprofita la capacitat econòmica i el nom dels primers equips per muntar un conjunt molt sòlid que combina la joventut lògica dels filials amb jugadors experimentats que supleixen les mancances d'aquests darrers. Un equip golejador, tercer a la classificació, però que fa dos partits que no guanya.

Mentrestant la infermeria s'està buidant, però malauradament els que en surten per la porta encara no estaran al 100% per ajudar a l'equip. És el cas de Rodri, Vivi i Nando Quesada. Rafa Jordà i Diego Jiménez, segueixen lesionats.