XII Regata Solstici d'Hivern de Palamós

Amb poc vent, però amb molta il·lusió ha començat la XII regata del solstici d'hivern de Palamós. Enguany han participat una quarantena d'equips amb tot tipus d'embarcacions de vela per no només competir sinó també per passar una bona estona fent allò que els hi apassiona, navegar.
This text will be replaced
 
La jornada organitzada pel Port Marina de Palamós i l'Escola Nàutica Medinyà ha començat ben d'hora el matí amb un esmorzar per agafar forces i una reunió de Patrons. El recorregut principal havia d'anar des de la badia de Palamós, donar la volta a les illes formigues i arribar altre cop al Port Marina de Palamós. A les 12 el comitè havia de donar el tret de sortida però l'absència de vent ha fet endarrerir força la competició.
 
Aquest tipus de regates estan obertes a tothom. Això sí a tothom que disposi d'una barca i un títol per poder-lo maniobrar. La jornada ha acabat al vespre, amb l'entrega de premis i un sopar que ha servit per intercanviar experiències de la regata d'aquells apassionats pel mar i a la navegació.