El Palamós i l'Ascó es disputen el quart lloc

Pinya abans de començar a entrenar per aclarir quatre conceptes i concienciar-se que torna a venir un òs dur de rosegar. El Palamós rep la visita d'un dels equips que sempre té pressupost per fer un conjunt competitiu: l'Ascó.


Amb voluntat de puntuar els homes de Joan Màrmol han entrenat conscients que per recuperar la quarta posició que tenen els ebrencs hauran de treballar dur i saber patir.

Els de la Central Nuclear són quarts gràcies a una llarga llista d'empats i fa 11 jornades que no encaixen cap derrota. Si mirem l'estadística pel costat blau-groc s'enfronta un equip poc golejador a domicili contra un equip poc golejat a casa. El Palamós ha rebut 5 gols i l'Ascó n'ha fet 6.

Segueixen els problemes d'infermeria

El Palamós segueix amb problemes d'infermeria importants, Barrera i Herrera són baixa segura i Cano és un dels jugadors amb molèsties que podria recuperar-se. Més espinós és el tema de la porteria. La lesió que va patir Manzano a Manlleu preocupa, i tot i que podria jugar contra l'Ascó, llegint entre línies a Màrmol queda clar que es planteja buscar un porter per no posar en dificultats el Juvenil cada cop que el primer porter del Palamós es lesiona.

El partit serà especial per Santi Castillejo. L'entrenador que va fer debutar el Llagostera a Segona A torna a la que va ser casa seva amb l'equip del Gironès, ara a la banqueta de l'Ascó