El Museu de la Pesca de Palamós ensenya a navegar com es feia abans

Dins del marc de la iniciativa "Som cultura" del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, el Museu de la Pesca de Palamós ha organitzat aquest novembre diverses activitats per participar-hi: des d'una visita teatralitzada al Castell de Sant Esteve fins a dos tallers per explicar quins han estat tradicionalment els estris de navegació
 
This text will be replaced
 
Compassos, correderes o sextants, tots ells elements que històricament han ajudat l'home a orientar-se al llarg dels mars i oceans, són els diferents estris que s'han mostrat als participants dels tallers. La visita arrencava a bord de les embarcacion Gacela i Estrella Polar i finalitzava a l'Interior del Museu i recalcava , sobretot als més petits, que aquests mètodes que semblen tan arcaics s'aplicaven fins fa una trentena d'anys. 
 
Les dues sessions del taller han estat un èxit de participació amb l'ocupació de totes les places disponibles. Pel que fa a la visita teatralitzada va costar més engrescar a la gent, ja que el primer cap de setmana de novembre, quan estava programada, va estar marcat per la pluja.
 
El programa "Som cultura" és una iniciativa que pretén unir el turisme familiar, la cultura i el patrimoni per dinamitzar un mes considerat de temporada baixa com és el novembre.