El Palamós i l'Ascó empaten a zero i cauen de la zona de play-off

El Palamós no passa de l'empat sense gols contra l'Ascó i cau de la zona de punts que donen bitllet d'entrada al play-off d'ascens. Empordanesos i ebrencs, empatats a la classificació,  van completar un partit seriós al Nou Estadi Municipal però no van gaudir de prou aproximacions per oferir un bon espectacle a l'afició. 

El Palamós sortia amb la gran novetat de Marc Solé sota pals per lesió de Manzano. L'encara juvenil meta palamosí debutava a Tercera com a local després d'encaixar sis gols a Granollers. Ahir, doncs, bones notícies en aquest sentit quan el Degà va aconseguir mantenir la seva porteria a zero després de tres jornades consecutives encaixant dos o més gols. 
 
Van costar més les coses pel que fa a l'atac. A Palamós s'hi van veure molt poques ocasions. Per part dels locals, només un xut llunyà d'Agi a la primera meitat va exigir al porter visitant Sergio Lopez els seus millors reflexos. Per la seva banda, l'Ascó, més actiu durant el segon temps, va tenir la seva millor opció en un xut creuat d'Andreu Guiu. Amb tot això, un tercer convidat va tenir molt pes en el transcurs feixuc del partit: el vent. 
 
El duel infèrtil de cara a gol va acabar morint amb un ensurt d'última hora pel Palamós. Una falta a la frontal amb el temps exhaurit va acabar amb la pilota fregant el pal després del xut de Bertomeu. Immediatament després va arribar el xiulet final. Palamós i Ascó, amb 23 punts, queien de la zona d'ascens després de la golejada del Sant Andreu, que ara és quart. La dada postiva és que Joan Màrmol i els seus ja han assolit els mateixos punts que en tota la primera volta del curs passat.