Via pública, dinamització del municipi, millora de la comunicació entre ciutadans i ajuntament, millora de la convivència i el civisme i l'atenció al ciutadà són els pilars del govern de Palamós.
 
Lluís Puig creu que es camina en la bona direcció per redactar el Pla Especial del Port i creu que en breu ja s'obrirà el concurs per la redacció del projecte.
 

PARLEM AMB Lluís Puig, alcalde de Palamós

En el programa 'Parlem amb l'alcalde' ens ha acompanyat l'alcalde de Palamós Lluís Puig amb qui hem fet balanç de la temporada d'estiu i ens ha avançat quines seran les activitats culturals i d'oci de cara aquesta tardor.
 

Parlem amb l'alcalde Lluís Puig

Parlem amb l'alcalde de Palamós Lluís Puig.
 
L'alcalde de Palamós explica que la concessió de la gestió dels aparcaments municipals es manté amb l'empresa Romepark fins el mes de juliol. En aquest temps es convocarà nou concurs per la gestió dels parkings però l'alcalde ja avisa que serà un contracte curt, fins el 2018, quan l'Ajuntament haurà de renegociar amb Costes l'ús d'aquests aparcaments.
 

Parlem amb l'alcalde de Palamós, Lluís Puig

L'alcalde de Palamós confia trobar aliats a l'oposició per aprovar el proper 15 de desembre el Pressupost 2016.
 

Parlem amb l'alcalde Lluís Puig (Palamós)

L'alcalde de Palamós trepitja per primera vegada el plató del Parlem amb l'Alcalde per valorar com ha estat l'entrada d'ERC al govern amb un pacte amb CiU i com s'estan organitzant les primeres setmanes a l'Ajuntament amb un govern en minoria.