Des dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà estan compromesos amb la Marató de Televisió de Catalunya, que enguany es dedica a les malalties infeccioses. Destaquen que tan important és la prevenció, com la lluita.
 
L'Associació Alaya celebra aquest dissabte 18 de novembre un esdeveniment a Palamós. 
 
Vanesa Mányik ha publicat el seu primer conte titulat 'Un cuento distintoso'. Va sortir el mes de juliol i ara l'està promocionant. És un llibre d'estil victorià i molt inspirat en Lewis Carroll's.
 
La portaveu del PSC a Palamós ha passat pel Precs i Preguntes de TV Costa Brava on ha parlat del conveni entre Palamós i Vall-Llobrega sobre el circuit de Motocrós, de la guingueta de Castell, l'asfalt del camí de Castell i el pla especial d'aquest entorn i també de la reforma del passeig de les pites. 
 
El doctor Albert Segú porta tota la vida estiuejant a la Fosca. De les seves vivències i del que ha sentit explicar en va fer un recull d'històries que el 1988 va veure la llum. El llibre es va reeditar el 2006 i aquest estiu l'editorial Viena ha publicat un nou llibre 'Retalls de la Fosca' amb les anècdotes que li van quedar al calaix. El llibre es presenta dissabte a la Fosca.
 
Els Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà han organitzat per aquest mes d'abril un ampli ventall d'activitats per fomentar la salut i els bons hàbits entre la població i els seus propis treballadors. El tret de sortida serà aquest dissabte amb una jornada dedicada a l'esport al passeig de Palamós. Clourà el mes una jornada interna sobre seguretat i salut en el treball amb diversos ponents vinculats al món de l'alimentació i una taula rodona.
 
El proper 18 de març tindrà lloc a Santa Cristina una jornada lúdico-esportiva per posar l'esport a l'abast de tothom. L'organitzen 3 escoles girionines d'educació especial que volen demostrar que es pot practicar esport adaptat i a la vegada aconseguir recursos econòmics per poder finançar projectes educatius i terapèutics. La jornada començarà a les 10h amb una marxa adaptada de 3km i una de més llarga de 10km. A la zona esportiva de Santa Cristina hi haurà un espai de jocs adaptats i al migdia se celebrarà un concert amb l'Orquestra Di-Versiones.
 
Una enquesta realitzada a 80 dones ateses durant l'embaràs, el part i el puerperi a l'Hospital de Palamós ha resolt que el grau de satisfacció d'aquestes és d'un 8,58, per sobre de la mitjana catalana. L'Hospital de Palamós és dels hospitals públics catalans més ben valorats per les parteres.
 

L'ENTREVISTA: Tirita Clown

La Patrícia Corchado i l'Elena Ballester són "Tirita Clown", un duo clown que reparteix somriures als hospitals, i han vingut a parlar-nos de la seva tasca i del "Giving Tuesday", el dia internacional de donar.
 
Emporhotel és un dels socis del projecte europeu OPTIFEL, que des del 2013 realitza diversos estudis per millorar l'alimentació i l'apetència pels aliments a la tercera edat. Més de 300 persones del Baix Empordà han participat en les investigacions.
 
Concepción Robledillo ha publicat un llibre de versos i poesies que es diu 'El Despertar' amb el suport de la delegació de l'Oncolliga de Palamós.
 
 Des del desembre 'Associació d'Empresaris Santa Cristina Emprèn té renovada la junta. Amb aquest nou canvi de lideratge des de l'entitat pretenen donar una empemta a l'associació i en general a l'activitat econòmica de Santa Cristina.
 
Amb l'anyorança cap a les sales de festes de fa uns anys que reunien a la gent de Palamós en diversos locals un grup de persones de l'Associació Gent Gran de Palamós ha decidit unir-se i tirar endavant un projecte social i cultural per reactivar a aquest sector de la població.
 
L'Agrupació teatral La Gespa, de Palamós, estrena aquest divendres l'obra 'L'Espera'. Els palamosins representaran aquesta obra italiana adaptada per Jordi Fuentes qui s'ha convertit en el director de l'obra.
 
Des d'aquest dijous i fins diumenge, la Nau dels 50 metres acollirà la Palamós Lan Party 2015.
 
El proper 20 de maig la nova banda palamosina formada dels integrants de The Covers Band es tancarà a uns estudis per enregistrar un disc que conté 10 temes propis amb diverses col·laboracions. Aquest disc es finança amb micromecenatge a través de Verkami i qui hi estigui interessat pot participar-hi fins aquest dissabte.
 
Pirates de Catalunya és un partit que vol canviar el concepte de democràcia i fer-la radical. Ara s'han organitzat a la Costa Brava i volen presentar-se a les diferents eleccions que hi ha a la vista, també les municipals.
 
L'ajuntament ha reconegut la tasca de l’Assemblea Local de Creu Roja amb el lliurament de la placa commemorativa als seus responsables.
 
La Salle de Palamós rebrà la llum de nadal de Betlem en una iniciativa titulada La llum de la Pau de Betlem. Una forma de reflexionar sobre el sentit d'aquestes dates i una activitat oberta a tothom.
 
El rober que gestiona Càrites a Palamós celebra aquest dimecres l'acte institucional i social de reobertura del servei, malgrat ja fa uns dies que està en marxa.
 
La nau dels 50 metres de Palamós acull aquest dissabte 22 de març una donació de sang sota el títol 'Palamós te sang'.
 

CiU demana a l'equip de Govern de Palamós que tingui en compte l'opinió dels restaurants crítics amb les activitats de l'Espai del Peix i que garanteixi que no hi ha competència deslleial.
 
 L'escriptor olotí Manel Fortis ha publicat el seu segon llibre i lluny de l'estil dramàtic de Rey(na) l'últim llibre explica de manera còmica la vida quotidiana d'un olotí a qui li agraden molt les dones.
 
El grup d'havaneres Norai, el divendres 13 de setembre a dos quarts de nou del vespre, oferirà al teatre La Gorga, el musical mariner 'La Taverna del Moll'.
 
La companyia 'Nunquam', formada per l'actor palamosí, Christian Caner, i l'actriu, Carla Mercader, debutaran aquest dissabte a la nit a Palamós amb l'obra de Jordi Galceran, 'Paraules Encadenades'.
 

El Banc dels Aliments fa una crida a tots els palamosins i palamosines i la gent que estigui de pas a la ciutat perquè participin al gran recapte d'aliments que es fa aquest divendres i dissabte.
 
El llibre de Jordi Serra 'La cantonada i altres històries' ha vist la llum aquest juliol després de dos anys de feina. El llibre té 172 pàgines, l'ha publicat l'Editorial Gregal i recull 45 relats i contes, curts i llargs, inspirats en anècdotes que li han passat o li han explicat a l'autor.
 

Palamós està de Festa Major

Palamós viurà a partir d'aquest divendres els dies més àlgids de la festa major 2013. Una festa que ve farcida amb les activitats més clàssiques i tradicionals però també amb novetats importants dins el programa d'actes.
 
El port, el seu entorn i el casc antic de Palamós es convertiran divendres, dissabte i diumenge en l'escenari de la setena edició del Festival mariner de la Costa Brava 'Palamós, Terra de Mar'.
 
El port, el seu entorn i el casc antic de Palamós es convertiran divendres, dissabte i diumenge en l'escenari de la setena edició del Festival mariner de la Costa Brava 'Palamós, Terra de Mar'.
 

ERC iniciarà una ofensiva política al Parlament de Catalunya i al Congrés Espanyol perquè es concedeixi el Punt Schengen al port de Palamós abans de l'estiu.