La pertorbació continua activa

El temps ha donat una treva aquest matí, la forta tempesta que ha caigut entre sis i set del matí, amb algun ruixat destable i freqüent aparell elèctric que ha donat pas a un sol tímit que ha permès deixar el paraigües durant una estona desat.
This text will be replaced
Tot i que les pluges han quedat aparcades, si més no durant unes hores, ha seguit persistint un mar de fons de xaloc amb onades aproximades de dos metres d'alçada. Es tracta d'un temporal que malgrat no portava unes grans onades sí que ha mantingut un feble ruixat intermitent al llarg de tot el matí que es combinava amb alguna clariana que també s'entreveia.
 
Dia de paraigua en mà però poca roba d'abric, de fet els pocs rajos de sol que s'han vist i el temps suau ha fet que algun valenc s'atrevís anar amb calça curta a posar els peus en aquest mar enfadat. La pertorbació que ens està creuant prové del sud amb temperatures suaus que es mantindran fins aquest dimecres quan tot indica que farà els termòmetres comencin a caure.
 
La nova tongada de pluges no la tenim lluny, de fet es preveu que demà sigui el dia amb més precipitació de la setmana i el punt d'inflexió per l'anunciada caiguda del mercuri.