Millores ecològiques i d'accessibilitat a les platges de Sant Feliu de Guíxols

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha presentat el Pla d'Usos de les Platges al ple que s'ha celebrat aquest dijous. El pla recull una sèrie de millores i manteniments amb l'objectiu que les tres platges i el seu entorn natural que els pertoquen siguin més accessibles, més ecològics i familiars. 
This text will be replaced
 
Seguint amb aquesta línia, com a novetats de cara a l'estiu, l'Ajuntament instal·larà unes baranes d'acer inoxidable per ajudar a entrar a la gent gran a la platja, ja que per ara només es disposa d'una corda. L'altra novetat serà la distribució de les gandules a la platja. La Generalitat ha previst que la zona de gandules estigui molt delimitada i que no es puguin traslladar arran de mar.
 
A més també s'habilitarà una zona per a gent discapacitada també amb gandules adaptades. Mantenint l'esperit de conservació i ecològic, s'incorporaran 5 boies per a la gent que pràctica snorkel i que serviran per informar sobre la riquesa del fons marí de les platges de Sant Feliu.
 
Com els anys anteriors, el pla d'usos d'enguany, manté les zones per fer snorkel, de natació i de surf. També continua la prohibició d'anar amb motos d'aigua a prop de les platges.