Primera festa de la gent gran a Sant Feliu

La gent gran de Sant Feliu de Guíxols ha celebrat aquest diumenge la seva primera festa de la vellesa. 
This text will be replaced
 
El pavelló de La Corxera ha estat el punt de trobada de totes aquestes persones que s'han reunit amb ganes de passar una jornada diferent, gaudint d'un bon dinar de diumenge i trobant-se amb amics i coneguts del poble.
 
La festa de la Gent Gran a Sant Feliu és la primera vegada que se celebra i es fa amb l'objectiu de reconèixer i homenatjar les persones d'edat avançada de la població. A banda del dinar en què no hi ha faltat un bon arròs acompanyat del vi, la jornada ha estat amenitzada per diferents espectacles com monòlegs i acudits a càrrec de dos juvilats molt coneguts de la zona. També han aportat una mica d'humor al dinar els alumnes de Batxillerat Artístic de l'Institut Sant Elm de Sant Feliu i, finalment, tampoc hi ha faltat el ball amb l'orquestra la Chatta i havaneres amb el grup Llops de Mar.
 
Totes aquelles persones majors de 65 anys i residents a Sant Feliu de Guíxols han estat convidades en aquesta festa i han pogut portar un acompanyant cadascuna, en total gairebé 900 persones han gaudit de l'esdeveniment gràcies a la col·laboració dels voluntaris d'entitats locals com Els Pirates o la Creu Roja.
 
Amb el nom 'La Gent Gran anem de festa!' s'ha inaugurat aquest esdeveniment en què els principals protagonistes són els majors de 65 anys i per la rebuda que ha tingut de ben segur que es repetirà en properes edicions.