L'Agrupació Teatral Benet Escriba prepara "El Pessebre" de Joan Alavedra

L'Agrupació Teatral Benet Escriba de Sant Feliu de Guíxols prepara una gran novetat de cara a aquestes festes nadalenques. Enguany els ganxons no faran els tradicionals Pastorets i apostaran per l'oratori d'"El Pessebre" de Joan Alavedra, que representaran el dia de Sant Esteve

 
El poema d'"El Pessebre" és un text que Joan Alavedra va redactar l'any 1943 des de l'exili i que va guanyar els Jocs Florals de Perpinyà. En sentir-lo, Pau Casals va voler composar-ne la música. Ara, la Benet Escriba el recupera després de la impossibilitat de poder dur a terme el projecte de renovar els seus Pastorets, i és que no disposaven de l'escenari del Teatre Auditori Municipal fins el 23 de desembre i l'agenda, per tant, ho feia molt complicat. 
 
L'obra d'aquest Nadal comportarà un període d'assaig d'unes tres setmanes, marcades per una direcció conjunta entre tots els membres de l'Agrupació en què tothom hi pot dir la seva. Un dels trets diferencials de la Benet Escriba és el treball amb nens, amb els que sempre procura comptar-hi.
 
El Narcís Masferrer de Sant Feliu acollirà "El Pessebre" el 26 de desembre a les sis de la tarda, en un acte que clourà l'any del 30è aniversari de l'Agrupació Teatral Benet Escriba.