Èxit de convocatòria del 2 Dies de Trial Costa Brava

Èxit de convocatòria absolut de la VII edició del 2 Dies de Trial Costa Brava, que va portar aquest cap de setmana al voltant de 300 nostàlgics pilots amants de les motos clàssiques a la Vall d'Aro.
 
This text will be replaced
 
Totes les motos que participaven a la prova havien de tenir dos amortidors i frens de tambor, o el que és el mateix, una antiguitat d'a partir de vint-i-cinc anys. És per això que gran part dels corredors eren pilots experimentats amb moltes competicions sobre les seves espatlles, tots ells atrets per la fama que el bon ambient imperant en la prova té. 
 
D'entre els prop de 300 participants al VII 2D Trial Costa Brava, poc més d'una tercera part eren catalans. La resta provenien d'altres punts de l'estat, però sobretot d'altres països d'Europa, amb destacada representació francesa.
 
L'alta xifra d'inscripcions va fer que s'acabés dividint cada una de les 20 zones de competició en dos sectors, segons el nivell. Aquestes, a més, estaven repartides en un circuit que, amb sortida a la platja de Sant Pol i arribada als jardins Juli Garreta de Sant Feliu, visitava els punts més destacats del paisatge de la Vall d'Aro. 
 
Josep Puig, en categoria Clàssics, Francesc Planells, en Trialers, i Lluís Gallach en Experts van ser els tres primers classificats d'una prova en què la competició quedava en segon pla i primava el gaudi dels pilots.