15.000 usuaris a la via ferrada de Sant Feliu durant l'estiu

15.000 persones han passat per la via ferrada de Sant Feliu de Guíxols durant aquest estiu. Aquesta via, situada a la Cala del Molí, s'ha convertit en una de les ofertes esportives estrella a la ciutat per tenir el privilegi de ser l'única instal·lació d'aquestes característiques penjada a sobre el mar.
This text will be replaced
La singularitat del seu paisatge abrupte i costaner l'ha fet popular arreu del món, arribant al punt de generar llargues cues d'usuaris durant la temporada alta. 
 
La via ferrada ganxona es troba entre nivell fàcil i mitjà, de forma que és apta per un 80% de la població. El seu creador ha començat a moure fils per obrir un nou tram de via reservat només als escaladors més experts. Una ampliació que ja compta amb el vistiplau del Departament de Costes però que està aturada als despatxos a l'espera de tenir tots els permisos. 
 
La via ferrada de Sant Feliu de Guíxols es va crear fa més d'una dècada. La instal·lació es va tancar anys més tard i no va ser fins el 2012 que va iniciar aquesta nova i exitosa etapa.