Sant Feliu posa en marxa un nou servei d'assessorament jurídic especialitzat en igualtat

Sant Feliu de Guíxols posa en marxa un nou servei d'assessorament i orientació jurídica especialitzat en igualtat. Si ve ja fa anys que des del Servei d'Igualtat i Atenció a les Dones de manera quinzenal hi ha en funcionament un servei jurídic per a tota la ciutadania que atén unes 200 persones  l'any, l'Ajuntament ha decidit fer un pas més i crear un atenció centrada a les qüestions d'igualtat i gènere.
This text will be replaced
Dos dimecres al mes una advocada especialitzada en temes de gènere, igualtat i violència masclista atendrà a tota aquella persona que requereixi d'una orientació sobre aquestes problemàtiques. El nou servei vol donar un nou recurs als ciutadans que pateixen violència masclista, discriminació de gènere o assetjament sexual i que fins ara es podien trobar desemparats.
 
L'advocada orientarà als usuaris, assessorant-los de les diferents pautes a seguir i derivarà el cas, si s'escau, a un advocat que serà qui judicialment seguiria amb el cas.
 
A banda de l'atenció els usuaris el servei també donarà assessorament als professionals que treballen diàriament amb persones vulnerables i que es poden trobar en situacions de risc.
 
 
El nou servei està situat al primer pis del Centre Cívic de Vilartagues de la ciutat, al costat del mateix SIAD.