El Butron Berria, doble guanyador del Ganxotapes de tardor

El cartell de millor ganxotapa de tardor 2016 ja brilla al particular mur de la fama del Butron Berria. L'establiment basc ha estat el gran triomfador del certamen i per partida doble, ja que s'ha fet amb el favor tant del jurat com del públic que vota la millor tapa popular.
This text will be replaced
L'aposta guanyadora, de la qual se n'han servit 450 racions durant el mes que ha durat la campanya gastronòmica, ha estat el bacallà amb porros i poma. 
 
En total 29 bars i restaurants han participat en aquesta edició d'aquest popular concurs de tapes. Amb gairebé 7.000 tapes servides, el certamnen està completament consolidat. Des de l'ajuntament elogien el treball fet per restauradors i personal de l'ajuntament durant l'edició de tardor de la campanya, que es produeix en uns mesos on baixa el nivell de gent als carrers i alguns establiments tanquen per vacances. 
 
Al Ganxotapes de tardor 2016 s'ha premiat també la millor fotografia penjada a les xarxes socials i s'ha donat una menció especial a la "Mascletà de carbassa" de Can Toni Covas per l'originalitat de la tapa presentada.