Èxit de participació a la Fira de Nadal de Sant Feliu de Guíxols

Aquest cap de setmana, La Rambla Vidal de Sant Feliu de Guíxols s'ha convertit en un autèntic mercat de Nadal. Desenes de paradetes amb productes artesanals i de motiu nadalenc han omplert la rambla per començar a donar ambient i caliu als carrers del poble. 
This text will be replaced
 
Aquest any, la fira arriba dies abans del pont de la puríssima, un bon moment per començar a ornamentar la casa amb la decoració més típica de les festes. Des de boles per penjar a l'arbre, figuretes de pessebre divertides i ninots de neu fets amb llana a dolços de tot tipus, formatges i embotits. Tot pensat de cara el dia de Nadal, Sant Esteve, Any Nou o Reis.
 
Enguany la fira també ve repleta d'activitats per a totes les edats. Múltiples propostes que han fet que aquesta fira es reinventi cada any. La gran majoria, tallers de manualitats i cuina pels més petits de la casa.
 
La fira ganxona, sens dubte, dóna pas a l'entrada de la campanya comercial de Nadal. D'aquesta manera la fira es consolida com una de les cites més atractives del calendari d'activitats d'aquests dies.