La Marató de Sang de Sant Feliu vol superar les 500 donacions

Sant Feliu de Guíxols espera aconseguir més de mig miler de donacions de sang durant la marató que es celebrarà aquest dissabte. Si es supera la xifra de les 500 donacions es tornarà a estar en els valors assolits l'any 2008 quan es va celebrar la primera marató de sang a la ciutat.
This text will be replaced
La darrera crida a la marató que es va fer fa dos anys es les donacions van quedar a la línia de les 300, unes dades poc positives que des de la delegació de donació de sang de Sant Feliu pretenen donar la volta aquest any. El primer repte és superar el nombre de donants de la passada edició i, si es pot, recuperar i arribar a les més de 500 que saben que es possible recollir a la ciutat.
 
 
Per tal d'incentivar que la ciutadania es sumi a aquest acte solidari la marató està pensada perquè sigui quelcom més que anar a fer la donació de sang. S'han organitzat múltiples activitats que faran de la marató del dissabte una diada lúdico-festiva on tothom hi té cabuda.
 
La marató de sang de Sant Feliu esdevé un dia clau pel Banc de Sang i Teixits de Girona. Les festes nadalenques són unes dates complicades quan les donacions baixen i també ho fan les reserves. 
 
La marató de sang de Sant Feliu es celebrarà al pavelló de La Corxera durant tot el dissabte.