Ocupació modesta durant els primers dies de pont

Els comerciants i restauradors han estat els grans beneficiats dels primers dies de pont a la Costa Brava Centre. La pluja de la nit de dissabte a diumenge d’aquest cap de setmana no va foragitar els visitants. La proximitat del Nadal ha fet que les famílies hagin apostat per fer escapades als principals nuclis comercials i sortir al carrer mirar aparadors, comprar per les festes i fer àpats en bars i restaurants. 
This text will be replaced
L’auge de les compres s’explica també perquè aquest cap de setmana s’ha donat el tret de sortida a la campanya de Nadal. Moltes poblacions han encès l’enllumenat nadalenc amb les corresponents activitats de lleure i festives per petits i grans i han arribat els primer mercats de Nadal, en què el teixit comercial municipal en surt reforçat venent tot tipus de productes per celebrar aquestes dates. 
 
Pel que fa a la ocupació hotelera, de moment les xifres es mantenen discretes i malgrat que en aquesta època de l’any són pocs els establiments que es mantenen oberts, de moment no s’han ocupat tots els llits. 
 
Des de la Federació d’Hosteleria de les comarques de Girona auguraven un 70% d’ocupació a la Costa Brava Centre per la Puríssima. Unes perspectives que de moment no s’han complert que tenen per davant una setmana sencera en què moltes famílies, ja sigui pel davant o per la cua, faran estades curtes.  Un pont però que tindrà els seus dies forts entre aquest dimarts i el proper diumenge, amb la qual cosa encara hi ha marge per aixecar la ocupació hotelera modesta d’aquest passat cap de setmana.