Sant Feliu de Guíxols celebra un any més la Marató de Sang

El pavelló de La Corxera de Sant Feliu de Guíxols s'ha convertit, per un dia, en un banc de sang. Centenars de persones s'han acostat al pavelló per participar solidàriament a la Marató que s'organitza cada dos anys al municipi.
This text will be replaced
 
Enguany celebren la sisena edició i sembla que la cosa no ha anat gens malament. A mig matí, ja hi havia prop d'unes 110 donacions. Des de l'organització s'espera que la d'aquest dissabte superi la xifra de l'edició anterior en què hi van participar més de 400 donants.
 
Al llarg de tot el dia, al pavelló de La Corxera s'han organitzat diverses activitats per tal d'animar els donants habituals a participar, i als novells a estrenar-se. Tot plegat per fer viure l'àmbit de la donació de sang com una festa familiar i per a tothom.
 
Any rere any, Sant Feliu de Guíxols ha demostrat la seva iniciativa per organitzar esdeveniments solidaris i aquest n'és un bon exemple. Una jornada on no només han estat els donants els solidaris sinó també totes les entitats implicades.
La unió i la pinya d'aquest poble han servit per omplir el rebost de tot Catalunya de sang en una de les èpoques on és més necessària.