Controlat l'incendi en un magatzem de barques a Sant Feliu de Guíxols contigu a la sala Las Vegas

Un incendi controlat el que crema des d'aquest migdia un magatzem de barques al costat de la sala Las Vegasde Sant Feliu de Guíxols. El foc ha cremat amb molta virulència i a la zona hi ha hagut una gran fumarada negre. S'han sentit espetecs i parts del sostre han cedit. El foc, sense apagar però controlat, ha arribat a entrar a la sala Las Vegas pel fals sostre, tot i que gairebé no hi ha generat desperfectes.

This text will be replaced

En total s’han activat 12 dotacions dels Bombers de la Generalitat, que han pogut donar per controlat l’incendi al voltant de les 15.45 hores de la tarda.  A hores d’ara, els efectius estan acabant de refredar tota l’estructura afectada, així com l’interior del magatzem per tal d’acabar d’assegurar que estigui tot ben apagat.

Durant les tasques d’extinció, efectius la Policia Local i dels Mossos d’Esquadra, que han desplaçat 4 patrulles, han fet control d’accessos i han tallat el pas al moll des de la Rambla. No obstant, cal destacar que no hi ha hagut persones ferides ni tampoc ha calgut dur a terme desallotjaments preventius.