El Nadal és un bon moment per descobrir l'scrapbooking

Preparar les postals amb les que felicitarem el Nadal a familiars i amics, elaborar alguna peça de decoració per ambientar la casa per festes o simplement dedicar una estona als més menuts tot confeccionant alguna manualitat nadalenca.
This text will be replaced
Des de fa uns anys són molts els que dediquen alguna estona del seu temps a elaborar coses a mà, ja sigui per decorar o regalar. I el Nadal és una de les èpoques de l'any en què més temps es dedica a les manulitats i la tècnica de l'scrapbooking és una de les més esteses a l'hora de preparar felicitacions o qualsevol ornament. L'scrap és una afició que des de fa un temps viu un moment molt dolç. El ganxó Quim Díaz és un dels scrapers més reconeguts del país el qual imparteix tallers arreu. Precisament Díaz explica que les festes nadalenques són idònies per atrevir-se a descobrir aquesta tècnica manual.
 
 
Malgrat ens pugui semblar que necessitem molt material i comprar diferents utensilis especialitzats per fer les nostres felicitacions de Nadal, amb el que tinguem per a casa i deixant anar la nostra imaginació es poden aconseguir resultats molt originals.
 
A una setmana i mitja per Nadal a hores d'ara encara som a temps de dedicar una estona a preparar aquestes felicitacions que si són fetes a mà ens permeten passar una bona estona i sorprendre a qui les reben.