Augmenta la demanda de menjar preparat per Nadal

Preparar els àpats dels dies més assenyalats de les festes nadalenques és tot un maldecap a la majoria de les famílies. Les cases han de fer lloc per muntar, en bona part dels casos, una llarga taula on hi càpiguen tots els convidats i els plats que allargaran la sobretaula fins altes hores de la tarda i la nit també s'hi han d'encabir.
This text will be replaced
Una vegada això calculat cal pensar què servir a familiars i amics. Canelons, rostit, escudella, marisc, el ventall pot ser tan ampli com es vulgui i, a més a banda de temps, cal tenir bona mà davant els fogons. Molts ingredients que fan que siguin moltes les famílies que optin per encarregar el menjar preparat. Aquests dies les empreses que es dediquen als cuinats treballen intensament agafant les comandes dels clients que en una setmana hauran de servir.
 
Ser previsor a l'hora de fer les comandes és bàsic per arribar al cap de setmana de la nit de Nadal, Nadal i Sant Esteve ben tranquil, i només a l'espera d'anar a buscar aquesta safata que farà les delícies dels convidats.