Primera mostra col·lectiva d'artistes de Sant Feliu de Guíxols

Són escultures i pintures d'artistes de renom de Sant Feliu de Guíxols i una primera empenta a la cultura artística ganxona. L'Espai K situat a l'antic Hospital de Sant Feliu de Guíxols cedeix dues de les seves sales per l'exposició col·lectiva Guixart. Una exposició organitzada per l'Associació Cultural Aleph que té com a principal objectiu promoure la cultura i la creativitat en l'àmbit local.
This text will be replaced
 
La mostra exposa pintures, escultures i fotografies de diversos estils, alguns més convencionals i d'altres més moderns i transgressors.
 
Són 15 els artistes ganxons que han participat en aquesta mostra col·lectiva. Es tracta d'una primera presentació per bàsicament donar a conèixer l'associació Aleph que s'ha format recentment i amb l'objectiu també de buscar en el futur nous expositors que donin impuls a l'activitat cultural del municipi.
 
L'exposició s'ha fet conjuntament amb els alumnes de 2n de Batxillerat artístic de l'institut Sant Elm. Una bona manera per donar visibilitat i suport aquells artistes que encara s'estan formant. La mostra es podrà veure fins al 15 de gener del 2017.