L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols planeja la reforma del carrer Coloms

L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols planteja reformar a partir del gener el carrer Colom situat a l'entrada de la zona portuària. Les obres de millora consistiran a eixamplar les voreres a banda i banda del carrer per tal de convertir aquest carrer en una continuació del passeig i amb l'objectiu de donar accés a la zona portuària, que actualment queda més aïllada.
This text will be replaced
 
Pel que fa a la carretera, quedarà una mica més estreta. D'aquesta manera s'aconseguirà reduir la velocitat de la circulació per aquest tram en una zona que es considera estratègica per ser el punt d'entrada del port, l'accés a la platja de Sant Pol, i l'entrada a esdeveniments com el Festival de Porta Ferrada.
 
També s'eliminaran les jardineres existents per aconseguir que la vorera i la carretera quedin al mateix nivell i s'implantaran planxes d'alumini oxidat per assegurar que no hi pugui haver danys si es produeixen desprendiments de pedres o sorra del turó del Guíxols.
 
Aquesta és una de les primeres intervencions al carrer Colom que l'Ajuntament té previst començar a partir del gener del 2017. Les obres tindran un cost de cent setze mil euros que l'assumirà íntegrament el mateix Ajuntament.