Las Vegas no obrirà almenys fins al gener

Finalment la Sala Las Vegas de Sant Feliu de Guíxols no es menjarà el raïm. Els desperfectes derivats del sever incendi que es va produir el passat 12 de desembre al magatzem de barques annex al local impediran que Las Vegas obri abans del gener. 
This text will be replaced
Han estat els serveis tècnics de l'ajuntament ganxó els qui per motius de seguretat han prescrit l'enderroc d'una part de la façana de l'espai cremat. Unes tasques que si bé van començar la setmana passada, s'han enlentit per la solidesa del mur i no estaran enllestides fins any nou. 
 
Fins que aquesta operació no hagi finalitzat, des de la sala de festes no podran reparar els desperfectes que es van generar al teulat de l'edifici. Una situació ja de per sí complexa que s'agreuja perquè la nau cremada no tenia assegurança, fet que pot dificultar el cobrament dels desperfectes o el lucre cessant. 
 
Arran d'aquest impàs, la Sala Las Vegas ha hagut de cancel·lar diverses activitats que tenia programades, des de la pròpia festa de Cap d'Any a les quines nadalenques, els balls del diumenge o compromisos amb particulars que hi volien fer celebracions. 
 
Els responsables del local, que gestionen l'espai des del 2014, han fet arribar un missatge d'agraïment a la ciutadania que s'ha abocat amb la causa i han assegurat que faran l'impossible per reobrir el més aviat possible.