El Ganxó Parc triomfa un any més a Sant Feliu de Guíxols

Alliberar adrenalina, fer volar la imaginació i gaudir d'una sessió de jocs amb els amics. Aquesta és la fòrmula màgica del Ganxó Parc de Sant Feliu de Guíxols, que els darrers anys s'ha consolidat com un dels clàssics del Nadal amb una mitjana de 2.300 usuaris. 
This text will be replaced
Nens des d'un any i fins els 14 poden gaudir d'aquest parc infantil de Nadal amb activitats per tots els gustos i colors: inflables, maquillatge, llits elàstics, ludoteca, zona wii o circuit de BMX són exemples de l'eclèctica oferta del ganxoparc, que compta amb propostes fixes i d'altres puntuals com els espectacles infantils o la visita de la mascota del parc per fidelitzar el públic i oferir als nens i nenes unes hores de diversió durant les vacances.
 
Des de la organtizació del Ganxó Parc certifiquen que aquest s'ha consolidat com a una bona opció per venir amb amics i donar unes hores de descans a pares o avis. La intenció del parc és apostar per l'oci i el lleure des d'una vessant pedagògica. 
 
El Ganxó Parc de Sant Feliu de Guíxols es va encetar el passat 27 de desembre amb un horari de matins i tardes i obrirà diàriament fins el 3 de gener a excepció del dia de Cap d'Any a la tarda i del dia d'Any Nou.