Sant Feliu acomiada l'any amb la Sant Silvestre Ganxona

Res millor per acomiadar l'any sortint que fer una mica d'exercici per cremar els torrons i fer venir gana per l'últim àpat del 2016. D'aquesta manera, i amb totes les ganes de complir una de les tradicions a Sant Feliu durant aquestes dates, corredors de tots els nivells i edats es van espolsar la mandra de sobre i es van trobar a la Sant Silvestre Ganxona.
 
This text will be replaced
 
 
 
Enguany la prova va arribar amb novetats en el seu recorregut. A diferència de les edicions anteriors es va eliminar el tram de la pujada del Salvament i es va crear un circuit amb sortida als Jardins Juli Garreta que arribava fins a la punta del moll. En funció de les ganes de córrer o caminar que tingués cadascú aquesta volta es podia completar una o dues vegades, és a dir, es podien recórrer 4,7 o 9,2 quilòmetres. 
 
Tot i que sempre hi ha qui s'ho pren amb més o menys competitivitat, la Sant Silvestra Ganxona era de càracter festiu i el principal objectiu dels assistents, que lluïen un barret de Pare Noel, va ser el de passar una bona estona i combatre el fred vent de garbí que bufava a Sant Feliu el darrer vespre de l'any. Al final, un bon got de xocolata calenta va servir de recompensa per a tothom.