Avancen les obres de l'Hotel Elke

El futur Hotel Elke de Sant Feliu de Guíxols comença a agafar forma. Després de mesos d'excavació, ja s'està treballant en els encofrats de l'estructura i s'han enllestit la llosa del soterrani i la planta baixa.
This text will be replaced
Amb l'esquelet a peu de carrer, s'han iniciat els treballs de col·locació dels pilars de la primera de les tres plantes previstes, que culminaran amb un solarium amb piscina i elements de restauració. 
 
Està previst que l'Elke, situat a la Rambla del Portalet, sigui un establiment de 4 estrelles que disposi d'una setantena d'habitacions. 
 
Les obres de l'hotel van començar el passat mes de maig enmig d'una gran expectació de veïns i curiosos, ja que es tracta d'una operació de grans dimensions situada al centre neuràlgic de Sant Feliu de Guíxols. Per iniciar la construcció de l'edifici es va enderrocar els antics hotels Les Noies i Rex II, la barberia i el bar Chic. 
 
L'Elke és un fill de l'herència dels germans Anlló, populars a Sant Feliu de Guíxols perquè van deixar un valuós patrimoni immobiliari sense cap hereu. Després de més d'una dècada de feina de l'administració per desencallar el futur dels hotels, immobles, apartaments o solars de què disposaven, l'hotel Elke és un dels projectes més ambiciosos que se n'han derivat i que s'espera que revitalitzi la oferta de llits de la ciutat. 
 
Un projecte complex que s'estima que podria estar enllestit per obrir portes la temporada turística de l'any 2018.