Instal·lació de càmeres de seguretat a Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols incrementarà la seguretat als seus carrers aquest 2017 amb la implantació de diverses càmeres de videovigilància en alguns dels punts estratègics de la ciutat. Tot i que ja era quelcom previst i pressupostat per a aquest 2017, des de l'Ajuntament s'hi ha volgut posar èmfasi arran de l'onada de vehicles incendiats viscuda durant els últims dies.
 
This text will be replaced
 
Seguint el model d'èxit de poblacions veïnes com Castell-Platja d'Aro, on al llarg dels darrers tres anys hi han disminuït considerablement els delictes de tot tipus, i que també han copiat altres municipis com Calonge o Begur, les càmeres s'instal·laran primer als accessos i entrades a la ciutat  i més endavant es vigilaran també les principals vies de Sant Feliu.
 
El procés d'implantació d'aquestes càmeres començarà amb l'adquisició de cinc dispositius que al llarg de l'any 2017 es veuran reforçats fins a un total de quinze unitats. Amb un pressupost aprovat de 80.000 euros s'espera que la contractació de les càmeres es tanqui abans de l'estiu, quan Sant Feliu multiplica substancialment la seva població.