Multitudinària rebuda dels Carters Reials de Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols va donar la benvinguda als Carters Reials amb aquest impressionant videomapping. Un espectacle visual i sonor que es va projectar a la façana de museu d'història de la ciutat i que va permetre veure com els carters i els tres reis engeguen els engranatges un cop reben les cartes perquè els nens i nenes rebin els seus regals. 
This text will be replaced
Enmig d'un impressionant castell de focs, els Carters Reials van arribar aquest dimecres al vespre per mar a bord d'un veler i acompanyats dels seus patges. Un cop van desembarcar, van desfilar en processó acompanyats per les famílies ganxones fins arribar al monestir. Instal·lats als trons de la porta Ferrada, allà hi van rebre a tots els ganxons i ganxones per recollir les seves cartes i assegurar-se que s'haguessin portat bé.
 
L'arribada dels Carters Reials s'ha consolidat a Sant Feliu de Guíxols i ja és tan participada com la pròpia nit de reis. Es tracta d'una vetllada festiva en què grans i petits aprofiten per sortir junts al carrer i formular els seus desitjos.
 
L'arribada dels Carters és la prèvia de la Nit de Reis, la vetllada més esperada pels nens i nenes en què la gent torna a sortir al carrer.