La Gespa presenta 'Tots eren fills meus' al Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu

El teatre auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols ha acollit la 4a obra del Concurs de Teatre Amateur. En aquesta ocasió el públic ha gaudit d'un clàssic d'Arthur Miller, 'Tots eren fills meus'.
La companyia La Gespa de Palamós ha sigut l'encarregada de representar aquesta obra teatral que ens trasllada a les acaballes de la II Guerra Mundial per exposar la història d'una família benestant d'industrials que es dedicaven a la indústria militar. La desaparició d'un dels fills de la família a la guerra i la descoberta d'una sèrie de peces fallades de les que produïda la família del desparegut és la coincidència que desencadena la trama d'aquest clàssic teatral. Una obra que narra els conflictes de la societat nordamerciana posterior a la II Guerra Mundial.
 
 
La companyia La Gespa va estrenar l'obra a principis de desembre a Palamós i després de representar-la a Sant Feliu viatjarà cap a Santa Coloma, La Bisbal, Palafugell, Bescanó i Girona. Mentrestant a Sant Feliu els queda encara molt de concurs per endavant. Fins el 26 de març diverses companyies de teatre amateur presentaran les seves últimes obres que segons els organitzadors del concurs aquest any són molt variades i d'un gran nivell. La propera serà 'Cansalada cancel·lada' de Gerard Vázquez i que la portarà a l'escenari el Grup de Teatre Amics de les Arts de Terrassa i es representarà el 22 de gener.