Arrenquen les obres de rehabilitació de l'antic Hotel Avenida

Arrenquen les obres de rehabilitació de l'antic Hotel Avenida de Sant Feliu de Guíxols. L'edifici, herència dels germans Francisco i Joan Anllò,  es va comprar a la Generalitat de Catalunya per un valor de poc més de 312.000 euros i esdevindrà un nou hotel de 4 estrelles i 24 habitacions
 
This text will be replaced
 
A través de subhasta la Generalitat va vendre l'antic hotel al grup immobiliari Barcelona Renta Corporación Real Estate, però aquests no són els promotors del nou projecte hoteler, sinó que al seu temps el van revendre a l'empresa El Racó d'en Garbí de Cassà de la Selva. 
 
Les obres consistiran principalment en l'arranjament intern de les habitacions i la construcció de banys a totes elles. A nivell estructural i de façana, en canvi, els nous propietaris intentaran fer el menor nombre de modificacions possibles. 
 
La previsió inicial es que el nou Hotel Avenida obri les portes el proper estiu i que ho faci mantenint el nom original. L'establiment, al seu temps, estarà dedicat principalment al turisme familiar i de jubilats de llarga estada. 
 
 Aquesta finca és una de les diverses que van ser propietat dels germans Anllò en les que hi estan reneixent nous establiments hotelers al centre de la ciutat ganxona. Altres són el Rex I i Les Noies, on s'hi farà l'Hotel Elke o també l'antic Regina, que tornarà amb un nou hotel de tres estrelles.