Santi Serra tornarà a Sant Feliu per Sant Antoni Abat

El reputat domador de cavalls Santi Serra tornarà a Sant Feliu de Guíxols per la 22a Festa de Sant Antoni Abat. Sobre la sorra de la platja ganxona i amb la bellesa de la badia com a escenari, el genet va captivar centenars de persones l'edició passada de la festa.
This text will be replaced
El propi Serra reconeixia el 2016 que actuar en aquest en marc tan mediterrani era un repte que l'entusiasmava i l'ajuntament no ha dubtat en reprogramar-lo pel proper 29 de gener. 
 
Santi Serra és un apassionat dels cavalls un amor que hereda de la seva família i que personalment l'ha traduït amb aquest joc que és admirat pel públic. Sense regnes ni cap sella els seus cavalls surten a l'escenari amb total llibertat i respectant les indicacions que el seu domador els va donant només amb la veu.
 
Serra assegura que no hi ha secret en l'èxit del seu espectacle i que l'única cosa que fa és donar-los molta confiança, fer-los jugar i passar-ho bé i no fer servir mai la violència. 
 
L'actuació de Santi Serra serà el plat estrella de la Festa dels Tres Tombs, on desenes de cavalls de les hípiques de la comarca, ja sigui en carros o muntats per genets, fan tres voltes pel centre de Sant Feliu de Guíxols en sentit contrari  ales agulles del rellotge, tal i com marca la tradició. 
 
La festa continua amb la també clàssica benedicció d'animals, en què els ciutadans podran acostar-se als Jardins Juli Garreta amb els seus animals de companyia per rebre la benedicció del mossèn. 
 
La Festivitat de Sant Antoni Abat és commemora aquest dimarts 17 de gener, tot i que són moltes les poblacions com Sant Feliu de Guíxols que desplacen la seva celebració al calendari per comptar amb el màxim d'assistents possibles.