Petits espies per un dia a Sant Feliu de Guíxols

James Bond, Mortadelo y Filemón o les Espies de veritat. Tots ells ben diferents i dirigits a públics diversos però units pel món de l'espionatge dins la ficció. I ha estat, precisament, en un dels espais on la ficció hi viu com és una biblioteca on els nens de Sant Feliu Feliu de Guíxols han pogut jugar a ser espies per un matí
 
This text will be replaced
 
Aquesta iniciativa s'emmarca dins un projecte conjunt entre la Biblioteca Municipal Octavi Viader i l'Alba Navarro, que està duent a terme les seves pràctiques per treure's la titulació de monitora de lleure. Cada dissabte l'Alba aprofita el material que la instal·lació ofereix per impartir un taller temàtic diferent obert a tots els petits ganxons que s'hi acosten. 
 
En aquesta ocasió, partint de la publicació "El gran llibre dels detectius" de Pierre Lecarme i Christophe Montagut, els assistents han après a codificar i desxifrar missatges secrets. 
 
Aquesta iniciativa portarà diferents activitats i tallers a la Biblioteca de Sant Feliu fins al mes de juny. De moment, el 28 de gener serà el torn de construir castells medievals amb papercraft.