La intensa pluja fa cancel·lar les activitats a l'exterior

Els intensos ruixats i les fortes onades han estat els protagonistes indiscutibles d'aquest diumenge a la Costa Brava. Un temporal que ha estat objecte d'admiració però que per tots aquells que havien pensat fer qualsevol activitat al carrer, ha sigut un gran impediment. És el cas del mercat setmanal de Sant Feliu de Guíxols que aquest diumenge, és el primer dia en molt de temps que ha hagut de tancar parada.
This text will be replaced
 
Si bé, els diumenges a Sant Feliu es caracteritzen per l'activitat que porta el mercat al passeig de la vila, aquest diumenge el passeig s'ha pogut veure gairebé negat per la pluja i totalment solitari.
 
Tothom estava pendent de les excepcionals ondades que colpejaven contra els espigons. Unes onades que en alguns sectors de la costa han arribat fins a 4m d'alçada. El servei Meteorològic de Catalunya, ha fet un avís sobre el perill d'aquestes lleventades, recomana sobretot no acostar-se als espigons o a primera línia de mar pel perill que això podria suposar. També avisa de la possibilitat que al Baix Empordà al final del dia s'hi podria acomular més de 100 l al m².  
 
Tot i així, després de la tempesta arriba la calma i és que el temporal que hem viscut aquest cap de setmana ha estat l'espectacle final d'aquesta onada de fred, perquè el dilluns el matí el mal temps afluixerà. La situació millorarà de forma evident de cara a dimarts, s'obriran clarianes i pujaran les temperatures màximes.