Medicina índia per equilibrar el cos

Mantenir els centres energètics del cos en equilibri permet reduir a qui el pateix patologies com l'insomni, les depressions, l'estrès o fins i tot els problemes òssis.
This text will be replaced
INTERVÉ: Mábel Rivera, Espai Ganesha
 
Això és el que predica l'Ayurveda, una medicina índia mil·lenària que considera que la pell és l'òrgan d'absorció més gran del nostre cos. Mitjançant massatges ayurvèdics amb olis medicinals calents i pressionant els punts marma del nostre cos s'aconsgueix reestablir el flux d'energia i reduir els desequilibris. Cada dia més persones confien en la medicina alternativa per tractar malalties. Alguns per què els medicaments no els hi fan l'efecte que ells voldrien i d'altres perquè a nivell espiritual sintonitzen més amb els tractaments amb herbes medicinals. Els centres especialitzats en aquests tractaments han de comptar amb professionals que hagin seguit una formació acurada.
 
Cada persona és diferent i així també ho són els desequilibris que la porten a acudir als centres que practiquen la medicina ayurvèdica per això és molt important estudiar cada cas i veure quin massatge cal aplicar.
 
La paraula ayurveda significa 'ciència de la vida' i a l'Índia fa 2 mil anys que la practiquen.