Acord laboral entre el govern de Sant Feliu de Guíxols i la Policia Local

Punt i final a un conflicte que s'ha allargat durant 12 mesos. El govern de Sant Feliu de Guíxols i la Policia Local han signat un acord laboral que acaba amb la pol·lèmica del càlcul dels complements de les retribucions de la plantilla després d'unes exhaustives negociacions.
This text will be replaced
INTERVÉ: Jordi Vilà, regidor de Seguretat de Sant Feliu de Guíxols 
 
L'origen del coflicte rau en l'entrada a l'ajuntament de l'actual govern, que va trobar indicis d'una legalitat discutible en el càlcul del complement funcional que percebien els policies en la seva retribució mensual. Un fet que va portar a la seva enretirada i que va fer que els agents portessin el cas als tribunals pel que consideraven una discriminació. 
 
Amb l'acord assolit i subscrit per la major part de la plantilla, a final de mes els policies percebran el mateix sou que abans de l'inici del conflicte.  
 
Amb aquest acord, els policies s'incorporen a l'acord global que acull tots els funcionaris municipals i tindran per tant la mateixa homologació.
 
Des del govern afirmen que la clau de la negociació ha estat la comprensió mútua i la certesa que amb aquest acord no es perjudica cap de les dues parts.
 
Les dues parts han acordat fer net a partir de la signatura de l'acord i per tant no es reclamaran deutes anteriors.