Sant Feliu vol modernitzar la Policia Local i millorar-ne el servei

Tancada la pol·lèmica pels complements salarials de la Policia Local, l'equip de govern de Sant Feliu de Guíxols vol passar pàgina i encetar nous projectes per modernitzar el cos de Policia i millor el servei que presten a la ciutadania. 
This text will be replaced
El primer pas és la compra de més material pels agents, com 3 nous vehicles per patrullar que estan a punt de ser presentats, noves armilles antibales de protecció personal per garantir la seguretat dels policies i que també arribaran en breu o només armes reglamentàries. 
 
L'altra gran inversió serà la implantació de càmeres de videovigilància per facilitar les tasques de control dels agents i reforçar la seguretat a la ciutat. El procés d'implantació d'aquestes càmeres començarà amb l'adquisició de cinc dispositius que al llarg de l'any 2017 es veuran reforçats fins a un total de quinze unitats. Amb un pressupost aprovat de 80.000 euros s'espera que la contractació de les càmeres es tanqui abans de l'estiu. 
 
El cos es reforçarà també en la vessant humana. Actualment s'està incorporant 3 agents nous i n'hi ha previstos dos més per completar la plantilla.
 
Amb totes aquestes inversions, l'equip de govern vol que la Policia Local sigui percebuda com un servei de qualitat i proximitat amb la ciutadania després de la recentment aconseguida pau social.