"Dormir bé per viure més i millor", títol de la conferència del Dr. Estivill a Sant Feliu de Guíxols

Dormir bé per viure més i millor, aquesta és la filosofia i el títol de la conferència que ha presentat aquest divendres el reputat Doctor Estivill a Sant Feliu de Guíxols. Com si es tractés d'un monòleg, Estivill, un dels grans especialistes mundials del son, ha donat a conèixer els principals fets i patologies que fan que la gent gran tingui problemes a l'hora de dormir. Últimes troballes, que desmenteixen tòpics, com per exemple, que el són es pot recuperar al llarg del dia.

Intervé: Dr. Eduard Estivill, metge especialista en el son

 
Estivill ha remarcat molt la importància de la son, sobretot per a la qualitat de vida de la gent gran. De fet, és una de les queixes més comunes d'aquest segment de la població és aquest. Estivill ha donat solucions més enllà de les pastilles i ha explicat que aquests problemes responen a una causa concreta i que tenen tractament si es fa una diagnosi correcta.
 
Aquesta és una de les conferències emmarcades dins el cicle de xerrades "Salut i Societat". Una conferència que més enllà d'explicar de forma mèdica aquestes patologies, ha fet entendre i donar solucions de manera didàctica i entenedora a tots aquells qui la pateixen.