S'esperen 350 regatistes a la II Guíxols Cup

El Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols acollirà la segona edició de la Guíxols Cup amb una previsió de 350 inscrits. Com a novetat, aquest any la regata es dividirà en dos caps de setmana. el 4 i 5 de febrer competiran els Optimist i l’11 i el 12 de febrer les classes Europa, 420 i làser estàndard, radial i 4.7.
This text will be replaced
En Optimist, la regata serà puntuable pel campionat d’Espanya ja que serà la darrera regata classificatòria per la composició de la selecció catalana.
 
La Guíxols Cup va néixer l’any passat amb una participació de 300 regatistes nacionals i internacionals. Enguany i després de l’èxit de l’edició passada, s’espera arribar als 350 participants.
 
Es calcula que unes 700 persones passaran durant els dos caps de setmana per Sant Feliu de Guíxols entre regatistes, entrenadors i acompanyants. Parlant en números, s’estima que cada visitant farà una despesa diària de 75 euros de mitjana, generant un impacte econòmic a la ciutat de més de 50.000 euros. 
 
La regata es va crear per agafar el relleu de la Carnaval Race, que fins el 2015 i durant 27 anys tenia lloc al Club Nàutic Port d’Aro.  
 
La Guíxols Cup compta amb el suport actiu de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, qui va apostar per comptar amb una competició nàutica de gran projecció que portés el nom de la ciutat.