La Guíxols Cup acull 151 optimist amb Max Rondeau i Guillem Margarit com a vencedors

Aquests joves tripulants de vela van venir d'arreu de Catalunya per disputar la II Regata Guíxols Cup que es va disputar a Sant Feliu de Guíxols. Són 115 optimist que van competir en tipus 1 i 2 segons el seu  nivell. Una competició en què els participant es van jugar un lloc a la selecció catalana i copa d'Espanya.

This text will be replaced
Intervé: Xavi Ferrer, organització Guíxols Cup

 

En grup 1, Max Rondeau del Club Nàutic Arenys de Mar es va proclamar campió, seguit al podi per Arnau Gelpí i Mariona Rahola, ambdós del Club Nàutic El Balís. En total, 75 regatistes van participar en aquesta categoria.

En Optimist grup 2, on han competit 76 esportistes, el vencedor ha estat Guillem Margarit del Club Marítim Altafulla. El segon lloc ha estat per Ivan Ganzha del Club Nàutic Garraf i el tercer per Núria Costa del Club Vela Palamós.

El manca de vent marca la regata

La manca de vent ha estat notícia en aquest primer cap de setmana de Guíxols Cup i només ha permès celebrar una prova dissabte, amb un garbí – ponent d’entre 15 i 18 nusos. Es va intentar fer una segona prova però va entrar vent de direcció variable que finalment va girar a nord i es va haver de suspendre. Diumenge es va sortir però un cop a l’aigua el vent va baixar i no hi va haver ni prou pressió ni prou direcció per continuar. La setmana vinent es disputaran els Europa ,420, làsers radials, estàndards i quatre punt set.

Les dues jornades de regata han acabat amb una botifarrada popular, després de la qual aquest diumenge s’ha procedit a l’entrega de premis, on hi ha participat l’equip organitzador de la regata del Club Nàutic Sant Feliu a més del regidor d’esports de Sant Feliu de Guíxols, David Oliveras.

Durant l’entrega de guardons, es va fer una menció a especial a un regatista del Club Nàutic Masnou per rescatar una companya de l’aigua prioritzant així l’esportivitat abans que la competició.