Protecció Civil de Sant Feliu ja té dues emissores de la xarxa RESCAT

Aquest era el moment en què es lliuraven les dues emissores de la xarxa de radiocomunicacions d'emergències RESCAT als voluntaris de Protecció Civil de Sant Feliu de Guíxols. 
This text will be replaced
 INTERVÉ: JORDI VILÀ, REGIDOR DE SEGURETAT DE SANT FELIU
Es tracta d'una eina de comunicació de la qual fins ara només disposaven els cossos policials i d'emergències del municipi però que els voluntaris de Protecció Civil no tenien.
 
El fet d'incorporar-los en aquesta xarxa pública de radiocomunicacions per situacions d'emergències i seguretat permetrà que aquest cos també formi part del sistema facilitant la comunicació amb el CECAT  per tasques de prevenció en casos d'esdeveniments amb gran afluència de ciutadans i, sobretot, en casos d'emergències per qualsevol qüestió.
 
La xarxa es caracteritza per l'ús edificient de la banda de freqüències d'emergències i seguretat, possibilita comunicacions xifrades, disposa de cobertura urbana i rural i permet comunicacions en grups independents amb possibilitats de coordinació.
 
Aprofitant l'entrega de les terminals per part del departament, s'ha portat a terme una sessió de formació sobre l'ús de les emissores als voluntaris de Protecció Civil.