Les botigues ganxones treuen els estocs al carrer

Estocs al carrer i sorteig pels clients. Diversos comerços de Sant Feliu de Guíxols celebren aquest dissabte La Botiga al Carrer. Un esdeveniment que serveix per buidar els magatzem en vistes a la temporada d'estiu.

This text will be replaced

Intervé: David Novi, president de Guíxols Comerç i Turisme

Per evitar aquest deslluïment l'Associació Guíxols Comerç i Turisme ha decidit avançar unes setmanes la Fira i situar-la just abans del Carnaval.

Espectacles infantils i sortejos

Al llarg de tot el dia s'han programat espectacles infantils per amenitzar la vetllada i portar famílies a la ciutat. També es farà un sorteig entre tots els clients que comprin a les botigues adherides a la iniciativa. Un sorteig de diversos lots de productes.

L'Associació de comerciants ganxona programa cada any dues Firarebaixes. Una per la temporada d'hivern i una altra per la temporada d'estiu. L'entitat vol potenciar aquestes activitats conjuntament amb les fires que organitza l'ajuntament i esdeveniments com la nit en blanc per rellançar el comerç ganxó . Una altra activitat que tiraran endavant properament és la de tapar els locals buits del centre de la ciutat amb fotografies d'establiments que estan allunyats del nucli més comercial.