El CA Xaloc prepara la Copa Catalunya de natació amb aletes

Tot a punt per fer valer les marques individuals a la Copa Catalunya de Natació amb Aletes. Els nedadors i nedadores del CA Xaloc preparen una competició que acull els i les millores esportistes del país en aquesta disciplina. L'Hospitalet serà l'escenari d'una Copa que tindrà una nutrida presència ganxona en diferents categories.

This text will be replaced

Intervé: Max Martínez, nedador CA Xaloc

Les marques mínimes establertes han sigut establertes per la FECDAS (Federació Catalana d’Activitats Subaquátiques). Tots els nedadors dels clubs federats de natació amb aletes de Catalunya que igualin o superin aquestes marques, poden participar al Campionat nacional. En paral·lel a aquesta competició el club segueix treballant en la Lliga Catalana, on van tercers amb 865 punts.

La Formula 1 de la natació

La natació amb aletes és considerada la Fòrmula 1 dels esports aquàtics i té diferents modalitats: Apnea, monoaleta o bialeta. Els i les esportistes agafen una gran velocitat a la piscina.

Catalunya és pionera a l'Estat en aquest esport i el Club Aquàtic Xaloc té nedadors punters que han participat en campionats internacionals i tenen presència a les seleccions catalanes i espanyola de les diferents disciplines.