Més de 300 regatistes han participat durant dos caps de setmana a la II Regata Guíxols Cup

156 regatistes nacionals i internacionals han participat aquest diumenge en la segona part de la Guíxols Cup a Sant Feliu de Guíxols. El segon cap de setmana de competició ha estat per les classes Europa, 420, 29er, làser 4.7 i làser radial.
This text will be replaced
Intervé: Xavi Ferrer, director de la Guíxols Cup
 
En Europa, amb 46 regatistes, Marc Tello del Club Nàutic El Balís s’ha alçat campió, seguit d’Òscar Pijoan del Club Nàutic Estartit i Mar Doreste del Club Nàutic Port d’Aro.
En làsers, Max Urquizo del CN Vilassar s’ha fet amb el primer lloc en 4.7. El segon i el tercer han anat a parar a les mans de Víctor Moure del CN El Masnou i Lluc Pérez del Club Nàutic Arenys de Mar. En total 37 regatistes han competit en aquesta classe.
En làser radial, amb 35 participants, el primer lloc ha estat per Marcelo Cairo del Club Nàutic Cambrils seguit de Cristina Garcia, del mateix club, i Matías Sabaté del Club Nàutic El Masnou.
La parella formada per Lucas i Teo Pares, del CN Blanes, s’ha alçat vencedora entre els 14 duets participants a la classe 420. Pel que fa a 29er, Pep Costa i Fran Núñez del CN Garraf han estat els campions d’entre els 5 competidors de la categoria.
 
A les 10 del matí, tots els competidors ja estaven llestos per sortir a navegar. Són regatistes vinguts d'arreu del territori català però també d'altres punts d'Europa. Una manera d'ampliar fronteres per fer conèixer aquest club i aquesta competició més enllà de Catalunya.
 
Es calcula que gràcies a la Regata Guíxols Cup han passat per Sant Feliu de Guíxols unes 600 persones entre regatistes, entrenadors i acompanyants. Una jornada que s'estima que ha generat un impacte econòmic per a la ciutat de més de 50.000 euros. De fet, aquest és només el segon any que el Club Nàutic de Sant Feliu acull aquesta prova. Abans de la Guíxols Cup i des de fa 27 edicions, la regata se celebrava a les instal·lacions del Club Nàutic Port d'Aro sota el nom de Carnaval Race.