5 propostes al Guíxols Escena de Primavera

L'arribada de la primavera és a Sant Feliu de Guíxols sinònim de teatre. Torna el Guíxols Escena de Primavera amb un cartell de luxe que integren 5 propostes populars i eclèctiques.  
This text will be replaced
INTERVÉ: Jordi Vilà, regidor de cultura
 
Obrirà el foc Lehman Trilogy el 18 de març, una peça produïda per la Villaroel i el GREC i que retrata la trajectòria vital de la família que hi havia al darrere de la caiguda del banc d'inversions nord-americà que va desencadenar la crisi econòmica.
 
El 14 d'abril arriba Chefs, un muntatge de la companyia Yllana que parodia el món de la gastronomia i dels xefs estrella tant de moda avui en dia.
 
L'historiador, escriptor i polític Anton Rovira Virgili serà el protagonista el 15 d'abril d'Els darrers dies de la Catalunya Republicana, una producció que excepcionalment tindrà lloc a la Casa Irla, l'espai museístic dedicat al president de la Generalitat a l'exili. 
 
El 6 de maig Píndoles de Taetre proposarà 15 microobres de 15 minuts que trencaran amb els espais i viatjaran per diferents autors, gèneres i textos en poc més d'una hora. 
 
Tancarà el certamen Infàmia. Un joc de miralls escrit i dirigit per Pere Riera i amb protagonistes de la mida d'Emma Vilarasau i Jordi Bosch. 
 
Amb aquesta proposta artística, Guíxols Escena persegueix programar muntatges per diferents segments de públic i consolidar un certamen que ja pot ser qualificat de clàssic. 
 
Les entrades pel Guíxols Escena de Primavera ja estan a la venda. De nou s'han fixat també abonaments per dos i tres espectacles que permetran comprar localitats amb un 20% de descompte.