L'Espai del Metge i la Salut Rural consolida les visites escolars

L'Espai del Metge i la Salut Rural de Sant Feliu de Guíxols ha aconseguit que centres educatius d'arreu de les comarques gironines s'interessin pel programa de visites i tallers destinats als escolars que s'ofereixen des del Museu d'Història de la Ciutat per conèixer la importància de la salut.
This text will be replaced
INTERVÉ: SÍLVIA ALEMANY, DIRECTORA MUSEU D'HISTÒRIA DE SANT FELIU
 
El cos humà és un dels temes repetitius al llarg dels cursos escolars i l'Espai del Metge Rural ofereix la possibilitat de conèixer una part de la història de la medicina. Pels grups escolars s'ofereix una visita taller centrada en els remeis naturals, una visita a l'exposició 'Curar-se en salut' en la que es planteja la idea de la salut com un tresor, el taller 'Xarop de 5' o la visita 'El mapa de la vida' per conèixer l'exposició acompanyats d'un pilot d'avió que ens guia pel camí de la felicitat.
 
L'Espai del Metge Rural és una proposta cultural adreçada a tots els públics. Més enllà d'explicar la importància de la figura del metge rural en un àmbit com la Vall d'Aro ofereix una reflexió sobre diferents factors com l'alimentació, l'esport o les relacions socials que intervenen en la nostra salut però també les persones que ens influeixen com els mestres, amics o familiars. L'exposició és accessible a tothom, fins i tot pels més petits de la família que tenen aquest espai on poden flairar les herbes medicinals, pintar, jugar i fins i tot disfressar-se.