Primers noms del cartell del Festival de la Porta Ferrada 2017

Jamie Cullum, UB40, Fangoria, Zucchero i Love of Lesbian són de moment els 5 noms confirmats del cartell 2017 del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols. Aquest estiu de celebrarà la 55a edició del que encara conserva el títol del festival d'estiu més antic de Catalunya.
This text will be replaced
Jamie Cullum actuarà el 21 de juliol i oferirà el seu únic concert a Catalunya dalt l'escenari de la Porta Ferrada. Mr. Cullum ha triat Porta Ferrada pel fet singular de l'aforament mixte, és a dir, que l'Espai Port permet públic dempeu i a la grada i perquè es troba arrant de mar.
 
Cal destacar també la visita de Zucchero 13 anys després del seu últim concert a l’estat. Aquesta vegada l’artista italià vindrà acompanyat per una banda de 13 músics. D’altra banda, UB40 i Love of Lesbian són exclusives de Porta Ferrada aquest estiu al territori català, mentre Fangoria arribaran a Sant Feliu per presentar el seu darrer treball discogràfic 'Canciones para robots románticos'. Els grans resultats, tant de venda com artístics, de les darreres edicion han fet que TheProject decideixi avançar uns quants artistes.
 
Les entrades per aquests concerts es posaran a la venda a partir d'aquest divendres 17 de febrer. Aquest mateix dissabte els compradors que s'acostin a les taquilles de l'Oficina de Turisme tindran un descompte especial del 20%. La resta del programa d’aquesta edició 55 es presentarà durant el mes de març. 
 
The Project que és la productora que s'encarrega del Festival de la Porta Ferrada ha decidit fer públics els primers noms del cartell per satisfer els fidels del festival que s'interessen des de fa dies per la programació. La mateixa productora reconeix el salt qualitatiu que ha fet el festival i que ho demostra també l'enquesta feta a peu de porta als espectadors durant el festival.
 
Per aquest estiu es mantindran els concerts del cicle de clàssica a l’Església del Monestir i les funcions de teatre -inclosa una nova edició del Festival d'humor Singlot dirigit per Andreu Buenafuente-, així com els concerts acústics al Teatre Municipal. La resta de la programació es farà a l’Espai Port. Aquest any sí que el nou escenari Guíxols Arena estarà totalment disponible per acollir les actuacions més multitudinàries del festival però de moment, dels 5 espectacles que es coneixen, cap s'hi ubica.