Regatistes de Helsinki entrenaran a les instal·lacions del CN Sant Feliu

El Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols es postula com a seu d’entrenaments per regatistes nòrdics. Arran de l’estada d’un equip de medallistes europeus de Finlàndia durant la setmana passada a les instal•lacions ganxones per participar a la Guíxols Cup, on van competir en classe Europa, es va pactar un acord de col•laboració entre el Club Nàutic Sant Feliu i el Club Nàutic Helsinki perquè el primer esdevingui la seu d’entrenament dels seus equips d’alt rendiment a Catalunya.
This text will be replaced
Intervé: Xavi Ferrer, director esportiu del CN Sant Feliu
 
Els entrenaments serien durant la temporada d’hivern, època en què la meteorologia de la Costa Brava presenten les condicions òptimes per aquests regatistes.
 
El Club Nàutic Helsinki és una entitat esportiva finlandesa amb regatistes d’alt nivell, dos dels quals han estat presents a les darreres Olimpíades de Rio de Janeiro.
 
Amb la seva presència a Sant Feliu es busca treballar en dues línies: promocionar Sant Feliu de Guíxols com a destinació de turisme esportiu i propiciar un intercanvi entre els regatistes finlandesos i ganxons perquè aprenguin de les seves respectives habilitats i cultures.
 
De moment ja s’ha pactat que els regatistes finlandesos tornaran l’hivern vinent i el Club Nàutic els cedirà a canvi les seves instal•lacions i material, malgrat els queda pendent comptar amb una aula per fer activitats.